Зустріч партнерів – виробників КРП середньої напруги, КТП та щитового обладнання.

У компанії АВВ є традиція щорічно влаштовувати зустріч партнерів – «Виробників КРП середньої напруги, КТП та щитового обладнання».

Цьогорічній захід був присвячений темі Цифрової трансформації.

Сьогодні енергетика та Industry 4.0 змінюють структуру світової промисловості. Цифрові технології, представлені інтернетом речей, хмарними обчисленнями, великими даними та мобільним зв’язком, є рушійною силою трансформації та модернізації різних галузей промисловості та енергетики. Базуючись на досвіді, а також глибокому розумінні ринкових тенденцій та потреб клієнтів, АВВ створило та запустило новий продукт ABB Ability TM, що надає орієнтовану на майбутнє платформу, яка об’єднує цифрові продукти та рішення, системи та послуги, щоб розкрити додаткову цінність для клієнтів та підвищити їх конкурентоспроможність у сьогоденних умовах.

Впродовж презентацій було продемоснстровано останні технології АВВ для різних сегментів енергетики та промисловості. 

Також ми мали чудову можливість під час неформального спілкування з професіоналами та колегами обмінятись знаннями і досвідом з питань енергетики, якості, безпеки та ефективності .

Ми щиро вдячні компанії АВВ за такі зустрічі партнерів. Завжди приємно опинитися в колі однодумців і професіоналів своєї справи.

День Партнера АВВ 2019